Tape med trykk

Emballasjetape med trykk - fra 36 rl!

Gratis klisje i Mai og Juni!

Emballasjetape med trykk er en fin måte å markere bedriften din på. På tapen kan du f.eks ha din logo med kontaktopplysninger eller WEB adresse. Du kan få trykk i flere farger og du kan velge mellom ulike kvaliteter. 

Hva den endelige prisen blir avhenger av kvalitet, antall trykkfarger og hvor mange ruller du vil ha. Tapen har god holdbarhet hvis den blir oppbevart i orgiginal emballasje i romtemperatur og borte fra sollys.

Minste antall som kan bestilles er 36 rl. (gjelder HM og NT tape)

Her er noen priseksempler:

NOR HM tape har hotmelt klebestoff og PP rygg. Tapen har lett avrulling og støyer noe. Meget god styrke allerede ved påføring. NOR HM tape er en bra kvalitet hvis det er litt kaldt der tapen benyttes. Denne tapen leveres i 28 my som standard. 

72 rl  Ca.Kr.49,47 pr rull eks mva (veil)

360rl Ca.Kr.30,40 pr rull eks mva (veil)

NOR HT tape har akryl klebestoff og PP rygg. HT står for high tack. Dette er en tape med mer lim som fungerer på det meste og ofte er en problemløser. God styrke ved påføring og klebeevne. Tapen er støysvak ved arulling. Denne tapen leveres i 32my.

Minste bestilling HT tape er 540rl. Ca.kr.25,78 pr rull eks mva (veil)

NOR XT tape har akryl klebestoff og PP rygg. XT står for xtreme tack. Dette er en tape med mer lim enn HT kvaliteten som fungerer på det meste og ofte er en problemløser. God styrke ved påføring og klebeevne. Tapen er støysvak ved arulling. Denne tapen erstatter ofte PVC tape som et mer miljøvennlig alternativ.

Minste bestilling XT tape er 540rl. Ca.kr.41,30 pr rull eks mva (veil)

Ta kontakt med oss for tilbud!

Johannes Fleten

mob  913 09 831

e-mail: johannes.fleten@kontorspar.no